JENNIFER TILLANDER

Live your life! # Live it your way! <3 Live it with passion! # Live it with style! <3 Live it forever !

nothing!

Publicerad 2010-05-06 12:50:35 i Allmänt

alla känslor är blandade just nu.. Igår höll jag på att bryta ihop, sen svimmade jag nästan, idag har jag någon orolig känsla, tom i hela mig, glad, arg, besviken, LESS!!!
Jaja.. Allting handlar väll om att kunna kontrollera/spela en känsla?! eller? näe det är nog inte så det funkar.
men allting känns som att det går åt helvete, men att jag måste hålla humöret uppe. :/

hur är det nu? bra är det väll inte.. men hur kommer det att bli? det går ju inte att fly från varandra så här som vi gör nu! Det är en sak som är säker.. men det känns som att vi måste få tänka på olika håll.. men det hjälper inte att jag är med kompisar och du åker på fester.. kanske måste vi vara själva? eller tillsammans och komma på något? jag vet inte faktiskt..men någonting säger mig att vi måste göra något åt alla våra tjaffs. vi kan inte leva såhär heller. Jag älskar dig mest av allt på denna jord! det kommer jag alltid att göra! men det är inte lösningen jämt!

Jaja.. Andra natten hos anki. :) idag händer det väll inte så mycket mer än att umgås med henne och carro..
Igår var vi på stan och gottade oss på allt snyggt som fanns överallt! :) myspys. det ble även en fika på stan och sen till abrå till linda och alex. 
Carro fick även en extreme makeover av anki. :D hon blev superfin när hon var klar! hon fick:

*Nyklippt hår - lite kortare bak och mycket upklippning, lite page aktigt, men ändå inte. lite annorlunda!
*Sminkning - foundation, puder, ljusare ögonskugga, en lite tjockare linjan av svart kajal nere på kanten på ögonlocken.
*En svart lång sexig klänning från botique såfin.
*spetsstrumpbyxor från Åhléns.
*Guldigt halsband samt örhängen från Åhléns.

men kvällen slutade ändå med att vi alla låg i ankis soffa! :D hehe jaa något mera behöver jag njog inte säga om det! Tycker du är tragisk som behandlar folk på det sättet! :)

All that you need now is in you'r soul!

Publicerad 2010-05-03 00:08:05 i Allmänt

Saknaden är stor och grubblandet följer en varje dag! nu är det 6 månader och 21 dagar sedan det hände! förstår inte hur det kan ha gått så fort. känns som att jag fick samtalet igår! :( kommer ihåg vartenda ord hon sa i telefonen och paniken i min kropp! Usch näe, det vill jag aldrig vara med om igen! ibland undrar jag hur känslor kan styra så mycket över en.. man gör aldrig som man borde och kanske helst vill.. utan man går alltid efter hur man känner. och ibland även ännu längre! och den känslan är hemsk. nä uscha!

Tur att jag har min familj, mina älskade vänner, och min älskling!
Riktiga vänner ställer upp när du som helst behöver dom, pratar ALDRIG skit bakom din rygg, stöttar dig NO MATTER WHAT, lyssnar och ger dig råd..
Saken är den varför jag skriver det här är att det finns så kallade vänner runt om mig som gör det här väldigt lite, någon del av det, och ingenting alls! och det sårar mig. dom jag har litat på har bara vänt en hand och visat ett annat sätt att vara. ibland duger man, men oftast så är det precis som att jag bara är luft och folk tar mig förgivet! dom personerna finns inte för mig och jag kommer aldrig att dela mina känslor, mitt liv, och min information med dom. Tycker att ni kan komma till mig och säga det ni har att säga istället för att prata med någon annan om det.

Jaja.. den här helgen har varit underbar! Carro o lillskrutt har varit här och pratat om allt och inget med mig, jag har tagit studenten och har haft mysiga kvällen med min bästa vän Malin och hennes familj! <3
Nu ska jag ta tag i mitt liv och skaffa mig ett jobb och en framtid med min underbara pojkvän niklas siekas! <3

Nu blir det film och sen väntar kudden på mig! nattinatti! N<3Bal 2010

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela